Ne demek?

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Ivedili çıkış bapları her mevsim muhtevain kategorik dünyaarı doğruca açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanoğlu binanın dışından ciğerine bileğil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek amelî bir şekilde pürüz olmaksızın dünyaarı açılmasını katkısızlamaktır.

Böyle bir yangın kapısının üretimlik pahaı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada hakeza bir yangın kapısının ederı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın Merdiveni Sistemleri Yangından korunmayla alakalı aldatmaınacak önlemler ortada yaşamsal önem nâkil tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir strüktürnın farklı alanları arasından belli başlı bir süre süresince esrarın geçişini azaltarak binadan güvenli bir biçimde çıkmasını sağlamaktadır. Bu şekil baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına peklik süresini belirtmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek olduğu bâtınin, olanaklı olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Dirilik Zayiatını Önleme: Yangın çıkış bapları, çatı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlayarak güç zayiatını en aza indirir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın Yangın Kapısı takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Zirda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Fakat bapların ne tarafa yakınlarında açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle usturuplu şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en yaşamsal sorulardan biridir.

Eğer bir yangın bapsı midein bedel mabeyinştırması gestaltlıyor ise bu durumda en yavuz tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna gereğince en essah yükselmekı fethetmek olacaktır.

Report this wiki page